نوشته های سارا

همه چی توش پیدا می شه!

نوشته های سارا

همه چی توش پیدا می شه!

روش های مناسب برقراری ارتباط با مردم

به طور حتم شما در محیط کار، دانشکده و یا در میان در و همسایه با افراد جدیدی رو به رو می شوید که بنا به ضرورتی مایلید با آنها آشنا شوید و ارتباط برقرار سازید. حال برقراری این ارتباط باید به نوعی باشد که آنها احساس نکنند شما فرد بی مبالاتی هستید. اگر افراد راجع به شما چنین فکری کنند به طور حتم این رابطه سرانجام مثبتی نخواهد داشت، پس در این جا به شما راه حل هایی می آموزیم تا بهترین روش را برای برقراری ارتباط انتخاب کنید:

PersianUser.COM

 

راه حل ها:
1 - خودتان را محدود نکنید: از آنجا که عکس العمل های مردم در مقابل هر یک از رفتارهای شما متفاوت است، بهتر است همانطور که صلاح می دانید عمل کنید و از عکس العمل منفی آنها ناراحت نشوید. البته اگر در کمال پر رویی و بدون مقدمه یکباره سرغ کسی بروید و سعی کنید که یکدفعه با او خیلی صمیمی شوید و سر از کار و زندگی اش در بیاورید، چندان صورت خوشی نخواهد داشت. از آنجا که اکثر مردم خوش رو هستند و مایل به برقراری ارتباط، شما می توانید با بیشتر آنها کنار بیایید. در هر حال اگر در هنگام پیش قدم شدن برای شروع ارتباط از طرف مقابلتان روی خوش ندیدید و احساس کردید که تمایلی به صحبت و ارتباط با شما ندارد بهتر است بدون آنکه ناراحت شوید یا واکنش غیر منطقی و بی ادبانه ای نشان دهید از خیرش بگذرید و به حرف ها و یا حرکات آزار هنده اش اعتنا نکنید.

2 - راجع به عقیده ی آنها سئوال کنید: قبل از هر رابطه ای کافی است موضوع مشترکی برای صحبت پیدا کنید و عقیده ی طرف مقابل را در مورد آن بپرسید تا بابی برای ادامه ی صحبت شود و خود به خود سخن به سمت یک رابطه ی خوب برود، مثلاً می توانید اظهار نظری در مورد هوا، روز و یا موقعیت های دیگر کنید.

3 - از خودتان بگویید: برای برقراری ارتباط کافی است که در ابتدا خودتان را معرفی کنید و مختصری در مورد شغل، سن و سال، وضعیت تاهل و محل زندگی تان بگویید. این توضیحات بایستی در کمال ادب، احترام و با لحنی رسمی بیان شود. از به کار بردن کلمات پیش پا افتاده و سبک پرهیز کنید و توضیحات اضافه ندهید چرا که شنونده را خسته خواهید کرد.

4 - خوش برخورد باشید: زمانی که برای اولین بار با کسی سخن می گویید چهره ی شما تا ابد در ذهنش باقی خواهد بماند، بنابراین هرگز اخم نکنید، حتماً لبخندی به لب داشته باشید و با آرامش صحبت کنید.

5 - خودتان باشید: از قدیم گفته اند که ماه هرگز پشت ابر نمی ماند، پس برای بالا بردن خودتان و یا جلب توجه و شیرین کاری هرگز دروغ نگویید و موقعیت تان را از چیزی که هست بالاتر جلوه ندهید. چرا که پس از مدتی دستتان رو می شود و این آبرو ریزی باعث می گردد که دیگر حتی نتوانید در چشمان طرف نگاه کنید.

6 - سر و وضع مرتبی داشته باشید: به خاطر داشته باشید که مردم همیشه به طرف افرادی جلب می شوند که ظاهری آراسته و تمیز دارند، پس هر زمان از شبانه روز که می خواهید از خانه بیرون بروید موهایتان را شانه کنید. لباس هایی مرتب، تمیز، اتو کشیده و هماهنگ بپوشید تا فردی شیک پوش به نظر بیایید.

7 - اظهار خوشحالی کنید: به طرف مقابل بگویید که آشنا شدن با یک فرد جدید چه قدر برایتان ارزشمند است و اینکه از آشنایی با او چه قدر خوشحال هستید؛ بعد وی را برای صرف چای یا عصرانه به خانه تان دعوت کنید تا طبق رسوم تعارفی کرده باشید.

8 - زیاده روی نکنید: اگر شخص مقابلتان از جنس مخالفتان است بهتر است بار اول در صحبت زیاده روی نکنید، چرا که ممکن است او و دیگران از رفتار و حرکات شما سوء تعبیر کنند.

 

مجله کانون خانواده شماره 192